am faurit nodul Gordian cu firul Ariadnei

Diferit de la o zi la alta ca si diferenta de la un anotimp la altul. De cele mai multe ori confuz, dar totusi sigur pe ce fac. Avand mereu constiinta impacata ca fac ceea ce e corect. Corect se defineste in fiecare moment, deoarece fiind un concept subiectiv, e la fel ca apa. Difera de constiinta in care este plasat.

Am observat ca divaghez de la subiect. Foarte des chiar. Dar asta e pentru ca vreau sa dau informatii cat de multe si fac paranteze in paranteze in paranteze…tot asa pana pierd sirul. Observ ca toti facem asta. Am sa incerc sa spun propozitii simple si scurte. Astfel toate vor fi bune. Sau sa nu mai vorbesc deloc. Extremele functioneaza de minune. De obicei. Sau din obicei.

Generatorul de idei trebuie pansat. Am observat ca e defect. Crunta ipostaza cand trebuie sa il pui in functiune zi de zi. Oricum, asa ma simt mai aproape de semenii mei. Si totusi nu de toti. Unii ma fac sa observ ca el e defect. Asa ca zambesc si tac. Nimeni nu banueste nimic daca nu le dai ceva de banuit. Cred ca era defect de foarte multa vreme dar nu l-am utilizat prea des. Asa ca rugina ce-a prins-o denota vechimea problemei. Stiu ca e ruginit ca scartaie ingrozitor si seara, dupa o utilizare intensa fier pe fier, ma doare capul rau de tot. As vrea sa il schimb da, nu-s in X-files.

Democrit a fost promotorul ateismului. Cui ii pasa?

Un apus de soare calmeaza si cele mai agitate minti. Va invit sa contemplati. Dar nu prea mult ca duce la dureri de cap. Si nu de-alta dar devine frustrant si se pare ca daca faci conexiunea ca gandit=durere, nu-i de bine. Pentru tine. Ca pentru altii e ok.

Ma rog, putina radacina de arbore alb japonez, ceva praf din corn de mistret si ceva lacrimi de la un fluture cap-de-viu am inteles ca remediaza problemele de gandire. Adica le aboleste. De aceea o duc asa de bine astia cu medicina alternativa. Nu inteleg de ce ii zice medicina din moment ce n-are nici o legatura cu medicina care e stiinta. In fine. Trebuie sa iau multe pastile din cele mai sus mentionate. Nu cred ca poti face supradoza. Gal,gal,gal…

Este o problema daca te nasti la doua saptamani dupa ce au murit parintii tai? Ma rog, cred ca e o problema de etica aici.

Subtil…

no comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.